hye darls...

reading my blog is one step closer to my life...

Friday, January 28, 2011

aKu AnNoYiNg DeNgAn KaU!!!!!

Korang pernah ase annoying x???
xkesah la annying dgan kawan benda ke...
dengan Orang ke... dengan apa2 je..
Xpernah?? Haa...Caught you...
Mak cakap xbaik menipu taw.. So,kalau korang xpernah ase feeling ni,
either korang menipu or korang ni abnormal... hahah..Choose either one...

ni nak habaq mai... ak sumpah annoying perempuan ni...
ak xfaham t0l perangai dye.. tg0k luaran,macam normal...
p macam ad mental pro ckit kowt...

kalau dari luar, sungguh ak ckap,memng ayu... ayu kerr??? ayu la dari aku ni...
tapi..bile dye ad kat bilik, ak xboleh buang ase annoying ni...
mesti asyik dtg bertempek kt atie ak ni....
nak taw ap yg buat ak ase annoying???

1.dye suka sgt tarik kerusi ganas2 smpai mengeluiarkn bunyi yg agak bising bile kaki krusi yg berasal dari besi tu,bergesel ngn lantai bilik yg berturap mosaic....

2.dye suka sgt tarik laci meja kuat2 smpai mengeluarkan bunyi yg menyakitkan telinga...

3.dye suka kibas kain kuat2 smpai mengeluarkan bunyi 'POP' yg agak xsedap di pendengaran...

4.dye suka tutup pintu almari dye ganas2 smpai hampir mentercabutkan pintu tu...

5.dye suka hempas buku2 dye n mybe buku2 pown tension ngn perangai dye tu...

6.dye suka buat kerja ganas2 mengalah kan org jantan kowt....

Aku ase la,walaupun ak ni ganas,p ak consider arr org lam bilik..
ag2 lau org tu nga tidur..
ni,ak la jadi mangsa...da la kelas aku slalu pk0l 11..dye lak pk0l 8..
memng terseksa jiwa dan raga la...

ak xfaham kenapa dye suka wat kerja ganas2 walhal dye boleh je wat slow...
such as nak tarik krusi tu..
bukan baru semalam dye duduk bilik ni
dye sepatutnya taw yg bnda tu bising.. agak2 arr nk tarik kan...
satu ag perangai pelik dye...
dye ni,kalau kacau air lam cawan,1 bilik boleh dgar kowt..
macam xpernah kacau air je selama ni..
macam nk pecah la cawan tu... bingit2..
ak xmarah kalau tidur ak terganggu.. p kalau da hari2, agak2 la ye...

seriously, ak ase lega bile dye xde kat bilik.... tenang gile kowt..
p klau dye ade,aduiina,,ase cm nk lari bilik kowt...
cepat la abes sem ni.. dapat rumet baru..
minx2 la rumet aku yg akn dtg xde perangai pelik cm dye...

Kalau ye pun awak tu abnormal,jgn la tnjuk sgt...
memng annoying la..
cuba korang berada kt tempat ak...

ak ase ak taw nape ak ni annoying sgt..
normally,org marah je suka hempas2 barang..
n sumpah ak xsuka org marah2....
bb tu la kowt tiap kali dye wat cmtu,ak cm akn assume dye marah...
p bile da lama2 cmni,ak taw smething..
yg dye ni abnormal...hurgh...
tension sioott....

ingat id0p ak ni nak berdepan ngn kau je ke pompuan???
tlong arr cnsider org lain....
yup..post facebok ak untuk kau...
p kau xtaw kan???
sbb ko memng xbest..bb tu ko xtaw....
adioss....:)

No comments:

Post a Comment