hye darls...

reading my blog is one step closer to my life...

Sunday, January 30, 2011

KhUrAfAt!!!!!!!


ellow guys..pernah dengar tajuk cite ni x??
ala..yg shamsul yusof n liyana jasmay berlakon tu....
haa..bt0l la tu..yg tu la....
di pagi2 yg sgt best ni,online-ing kt bilik Wawa(nti ak cite nape kt bilik Wawa)
ak eager kowt nk share ngn korng cite ni...

yesterday...ak n my cosmate a.k.a Wawa pergi ke 1 Borneo dsebabkan kebosanan yg melanda....
nk pergi tgk mvie...at first,ak ckp cm xde mvie best jep...
then bile da smpai GSC,nmpak poster movie ni...
bile da dpt kate sepakat,kami stuju nk tg0k, jam 5.15ptg...

Ak memng respect ngn mamat Shamsul ni kowt..
xsngka anak melayu boleh buat mvie yg agak gempak jugak arr...
tu la..bngga sgt kan dengan barat...
seriously,ase cm membazir gak bb nk tgk cite ni..
almaklum arr...lagi bnyak ttup mata dri bukak mata...
mujur xde popcorn..
kalau x,ad yg mandi popcorn...
bile da tengok cite ni,baru ak taw nape kt poster ad tulis cmni...
AMARAN!!
IBU MENGANDUNG DAN PESAKIT JANTUNG DINASIHATKAN
UNTUK TIDAK MENONTON CERITA INI

ak yg xde sakit jntung pown leh dapat sakit jntung kowt...

sumpah ak ckap...memng cm sioot la kan bile mamat ni dengan beraninya pergi angkat mayat yg da siap berbungkus tu...
p/s: nk gtaw skit...kalau part len,ak tengok la gak k0t celah jari...
tp,bile part dye angkat"benda alah" ni,da xfkir pnjang..
tr0s ttup mata...

kalau aku la dibayar 1 juta pown,mati idop semula ak xkan terima watak ni...
yg satu ag ak respect ngn shamsul ni kan....
dye berani kowt berlakon benda2 yg mencabar ni...
da la memng kerja dye lam ni,asyik kt bilik mayat je...
ad scene mayat bangun la....
ad scene peti mayat yg da ditutup,terbukak balik la...
giler seram kan....
ase cm menyesal pown ad tgk cite ni....huaa....

ak bagi korang tengok gmbr2 dri movie ni okay..n nilai la sndiri.
ataupun,korang la pergi sndiri...



so, korang mesti da dpt agak kan nape ak stay bilik wawa malam td...
kebetulan rumet ak sume xde kowt..ap ag..lari la ak...
xsanggup kowt nk td0 sorng2....

papehal pown..to shamsul yusof,wa respect lu babe...
bukan je mampu buat crite yg super duper best....
ngn soundtrack yg ala2 nk pecah gegendang telinga ak...
ngan jalan cerita yg buat org cnfuse,and kena jgak tgk smpai habis walaupun takut cm nk mati..
tp wa respect lu sbb brani kowt...
memng best la kau ni...
tapi.....apsal buat watak Johan tu mati last sekali????
ase cm xbest je kan...kau kan pengarah...xkan la xnak idop kowt lam crita tu..ahahahha
papehal pown,keep it your good job...;)


No comments:

Post a Comment