hye darls...

reading my blog is one step closer to my life...

Friday, February 11, 2011

horrible friday....

haiisshhh...
tengok tajuk pown da taw yg ari ni bukanla da best day for me..
xnak cite panjang la....

first,kesabaran ak agak teruji sebab sorang prempuan ni...
ak call xangkat2...msj xrep2...
ase cm nak ngamuk je kt bus stop...
dekat sejam kowt ak tnggu dye..
bb kitorng ad program sama2...
janji pk0l 11...kat tempat lain...
ak call nk gtaw tempat brubah n we have to use bus to get there..
so plan nak g sama2 ngan dye..
kn da janji pk0l 11..
ak expect dye akn call ak bile kitorng xde kt tempat yg dijanjikan..
dye mcam xde perasaan ke bile da janji,tapi xsampai2 ag..
da la call byak kali gile....try la call balik ke...
then,ak blah je arr...ak ckap,nanti g sndiri...
bile ak trun bas,ak tengok dye ad sekali lam bas yg aku naik..ak ase cm nak sepak je tgk dye..
memng tension tahap gaban la kan...
pastu,kitorng tnggu sorang akak ni amek kitorng...
tnggu punya tnggu...lama jugak la kan..
yang prempuan ni, xhabis2 membebel..

"mana akak ni iera?? lambat da ni...lamanya.."

dia nak pergi Wisma Perindustrian pk0l 2..
yg nk tmbah sakit atie lagi kan...
bile ak tanya, tadi meeting habis pk0l berapa??
dye dgn relax je cakap "pk0l 11"
nk je ak cakap, ko yang lembab...bnyak buang masa...
tapi ak ni jaga atie dye lagi...

xlama tu,kakak tu pown smpai...
dye amek aku dulu..
then,bile da jauh skit,dye berenti..dye suh ak bawak motor...
aduinna..memng la ak reti,tapi tu dulu....
ak da lama xbawak motor...
tapi dye suh gak....ak pown pasrahkan hati...
tapi xjauh gak,ak cm lost control..
so,tersadai la kitorng kat tepi jalan tu kan..
the worst thing,motor tu timpa kaki ak kowt..
memang ase nak nanges la kan...sakit gile tyme tu...da la motor tu sangat3 berat...
bile akak tu tnya
"sakit ke iera??"
ak jz cakap xsakit..sebab ak kan super duper cool..mane leh sakit...

ok..stop bout motorcycle..
bile da kt umah...ad la pengisian dibuat..
yg perempuan ni xabes2 tnya..
lama lagi ke?? nk g KK ni..
kalau ak la jadi kakak tu,memng terasa kowt..
da la dia penyebab start program lambat..
then dye complain2 plak...
ad gak manusia macm ni...

so,pada awak..awak mesti da taw kenapa saya agak moody hari ni...
sya sgt3 tension n penat hari ni...
plus kaki sgt2 sakit...
bengkak kowt..
haish..naseb bek kaki..
kalau muka??
terus hilang ayu ak ni haa...

ok la babe..
chow lu..
wanna have some rest..
nk seapkan assgnment lak..
bb esk ak on vacation to Pulau Ketam...
yuuhuuuu...mandi laut..syiok woo...

No comments:

Post a Comment