hye darls...

reading my blog is one step closer to my life...

Saturday, February 26, 2011

under stress!!!

guys...how are you today??
just like the title,aku under stress sekarang..
aku pun xpasti kenapa..
but perhaps, due to mid term and assignments...
for now, aku sepatutnya xada masa nak main-main or enjoy..
tapi aku peduli apa..
tu yang buat time management haru biru ni..
pastu add on dengan masalah2 sekeliling lagi...
memang rasa nak pecah kepala la kan...
ak memang ada time management yang buruk..
so ak kena berubah..
tapi, keadaan sekeliling yang menyebabkan aku xboleh berubah...
haish...
aku sekarang cam dalam keadaan terpaksa...
ap yang aku dipaksa, biarla aku je yang taw..
xnak share dengan orang lain..

BTW..semalam aku pergi kota belud...
rumah kawan...
memang sangat2 best..
da best part is bila naik jambatan gantung..
huhuhuhu...
ase cm xnak balik..
nice2....

hurm..need to go...
got discussion on 9am...
haish...
so busy right....



forever yours

No comments:

Post a Comment