hye darls...

reading my blog is one step closer to my life...

Tuesday, March 1, 2011

something I call friendship...

pernah xrasa sedih sangat bile tgk gambar or video kawan2 lama???
ak da selalu sgt rasa bnda tu...
tp bukan la dengan kawan2 yang lain2...
i mean bukan la rindu kawan tyme sekolah + mtrik + so on...
ad satu je persahabatan yang ak sngt2 rindu...
tyme asasi kt kuantan..
aku admit yang diorng ni sgt2 best,, (ok..rasa nak nanges)
diorng ni la kawan paling best sekali...memng terbaik la...

xtaw kenapa,bile ckap pasal diorng,hati ni jadi sayu...
ak taw..
kalau cosmates ak kt UMS baca entry ni,
mesti diorng terasa kan..
tapi ni hakikat...
so far, kawan2 tyme asasi la yang memang da bomb la..
even ak ada kawan2 lain yang best pown, diorang tetap kat hati aku...

rasa rindu nak lepak ramai2 kat bilik yg sempit tu...
bilik yg sepatutnya utk 2 org,
kitorng bantai td0 smpai 7-8 org..
hangout kt mega or ecm sekali..
g tgk movie n conquere 1 row tu...
bnyak babe kenangan ak ngn diorng ni...

bt0l ckap mak aku..
kalau nak berkawan tu,jgan berkawan rapat sgt..
nanti ni la jadinya...
tapi nak buat mcm mana...

guys...do u miss me???

forever yours

1 comment:

  1. ieraaaaaaaaa, rindu sangat sangat!!!!!!!!! :((

    ReplyDelete